(ФОТО) ПРЕДСТАВНИЦИ ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ У ПОСЕТИ ШКОЛИ НА МАЛТИ

У оквиру Erasmus+ пројекта „Take me out of the shadow“, КА1 мобилности наставника, пет запослених Основне школе „Олга Милошевић“ посетиле су основну школу St Margaret School Primary B Zabbar на Малти.

Наставнице Јасмина Милићевић и Катарина Башчаревић, учитељице Татјана Јовичић и Слађана Вукосављевић као и педагог Биљана Живковић имале су прилику да присуствују часовима колега, дискутују са њима о начину рада, унапреде своја знања везана за рад са ученицима који се образују према индивидуалном образовном плану и виде како се реализује настава коришћењем таблета и дигиталних уџбеника у овој европској школи.
Била је ово одлична прилика да донесемо нове идеје и тако квалитативно унапредимо наставу у нашој школи. Ово искуство је од великог значаја за унапређење организације рада са ученицима који се образују према индивидуалном образовном плану, али и у свим другим организационим и наставним сегментима рада.
Хвала колегама што су своја драгоцена искуства поделили са нама. Сарадња наших школа се наставља…

Основна школа „Олга Милошевић“

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/foto-predstavnici-os-olga-milosevic-u-poseti-skoli-na-malti/