ФОТО-САФАРИ НА КИСЕЉАКУ

У оквиру пројекта „Школа за све – шанса за све“, ученици одељења 5/1 са својим одељењским старешином Софијом Живанчевић и наставником математике Војиславом Милићем посетили су Кисељак.

Поред фотографисања занимљивих детаља на путу до Кисељака, ученици су фотографисали Кисељак и његову околину, као и историјске споменике.
Посетили су и бању „Паланачки Кисељак“. Њихов домаћин био је главни терапеут Миша Николић који је ученицима говорио о настанку бање и лековитости термалне воде, о физикалној рехабилитацији помоћу термоминералне воде као и о болестима и начинима лечења које се врше у бањи. Ученици су имали прилику да обиђу бању и виде сву апаратуру и начине лечења о којима им је главни терапеут причао.
Уживајући у сунчаном дану и дивном погледу на парк и реку Јасеницу, провели смо остатак времена дружећи се и фотографишући детаље који су заокупљали нашу пажњу, као и играјући између две ватре. Најлепше и најзанимљивије фотографије са овог фото-сафарија биће приказане на изложби предвиђеној овим пројектом.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/foto-safari-na-kiseljaku/