Početna » (ФОТО) СЕМИНАР У ОШ “ОЛГА МИЛОШЕВИЋ” У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА “OUT AND ABOUT – DEVELOPING FUNCTIONAL KNOWLEDGE THROUGH OUTDOOR LEARNING”

(ФОТО) СЕМИНАР У ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „OUT AND ABOUT – DEVELOPING FUNCTIONAL KNOWLEDGE THROUGH OUTDOOR LEARNING“

У оквиру Еразмус+ пројекта OUT AND ABOUT – DEVELOPING FUNCTIONAL KNOWLEDGE THROUGH OUTDOOR LEARNING у Основној школи "Олга Милошевић" је од 21. до 25. јануара, 2023. године, одржан семинар на тему развијања функционалног знања путем амбијенталне наставе.

од Паланка данас
0 Коментар
Семинар је креирао и спровео тим професора са Факултета педагошких наука ( https://pefja.kg.ac.rs/ ) из Јагодине, а који су поред колега из Турске и Грчке, такође партнери у пројекту. Четврти дан су учесници семинара били гости Факултета педагошких наука у Јагодини, где их је примила декан Факултета проф. доктор, Виолета Јовановић.
Кроз факултет су нас провели наши сарадници на пројекту доцент доктор, Оливера Цекић Јовановић, доктор методике наставе природе и друштва, доктор Александра Михајловић, доктор методике математике, Марија Веселиновић, доцент доктор Марија Веселиновић Стојановић, немачки језик са методиком, асистент Милан Миликић, методика наставе математике.

Такође смо веома креативне и практичне примере добре праксе могли да чујемо и од чланова Пројектног тима, доцента доктора Ненада Стевановића, доктора педагогије, као и других чланова колектива. Домаћини су нам уприличили обилазак и демонстрацију активности амбијенталне наставе у Завичајном музеју, Зоолошком врту и Музеју воштаних фигура.
Надамо се да је наше гостопримство допринело да се колеге пријатно осећају у нашој школи и радујемо се даљој сарадњи!Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept