ФУДБАЛЕРИ ЈАСЕНИЦЕ 2017 ПОЧЕЛИ ПРИПРЕМЕ-МИЛИЦА НОВКОВИЋ КОНДИЦИОНИ ТРЕНЕР

Стручни штаб Јасенице из Смедеревске Паланке, Милица Новковић, Милош Банковић и Лазар Митровић

Јасеница 2017 из Смедеревске Паланке, играла је само једно лето у зонској лиги, данас су кренули са припремама за такмичење у Подунавском округу. Дошло је до промене у стручном штабу и играчком кадру.

Трчање посматрају тренери Банковић и Митровић, као и председник Стојковић

Поверење шефу струке припало је Милошу Банковићу, њему ће у раду помагати Лазар Митровић, а док је за стицање физичке спреме задужена Милица Новковић, репрезентетивка у каратеу. Њихов циљ је да се клуб поново врати међу зонаше.

Банковић на списку има 24.играча, данас је на прозивци било њих 14 , међу њима и новопридошли. За сада екипу су напустили само голман Алекса Бранковић, Михајло Адамовић а капитен Бојан Илић тражи клуб.

Пре изласка на терен играчима су се обратили Јовица Стојковић председник клуба, Милан Грујић координатор млађих селекција, присутан је био и Стефан Прокић генерални секретар а док је Милош Банковић шеф стручног штаба изнео план припрема и одигравање пријатељских утакмица. – Екипа ће тренирати три пута недељно, уторком, четвртком и петком, за сада имамо три заказана термина припремних утакмица. Следеће недеље са Шумадинцом из Наталинаца, 1.августа противник је Карађорђе из Тополе, а 14.августа Борац из Жабара рекао је Милош Банковић.

Н. Павловић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/fudbaleri-jasenice-2017-poceli-pripreme-milica-novkovic-kondicioni-trener/