ФУДБАЛЕРИ КОЛОНИЈЕ 11421 ПОБЕДНИЦИ МЕЂУНАРОДНОГ КАСПЕР КУПА У БЕОГРАДУ

Изванредан успех фудбалера Колоније 11421, на међународном Каспер купу за 2008 годиште. Мали фудбалери Колоније су у изузетно јакој конкуренцији, 16 екипа, освојили прво место.

На турниру су учествовале екипе из Хрватске, Босне и Херцеговине, Румуније, Словеније, Црне Горе, Србије.

У борби за полуфинале, пошто су само прваци група ишли даље, у својој групи су просто прегазили екипе ФК Падинска Скела са 7:1,  Академију Брововски из Арада Румунија са 6:0 и у нешто неизвеснијем мечу ФК Лане Нови београд са 1:0.  

У полуфиналу је пао и ОФК Зенит Бјељина са  2:0 и у финалу је савладан ФК Оле Борча са 3:1. Колонијаши су у свом тиму имали и два млађа играча (2009)  Хркман Тодора и Дамњановић Лазара. ФК Колонија је турнир заврши са одличном гол разликом која је износила 19:2.

Поред златних медаља и победничког пехара за најбољег играча турнира је проглашен Филип Дончић а за најбољег стрелца Лазар Јовичић.

Својом игром у финалном мечу се истакао и Лазар Јовичић који је постигао два гола док се Немања Марјановић поред одличне одбране показао и као добар стрелац.

Још једном су пулени тренера Уроша Милојевића и Бојана Шева показали да су изузетно талентована генерација и да је пред њима лепа фудбалска будућност.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/fudbaleri-kolonije-11421-pobednici-medjunarodnog-kasper-kupa-u-beogradu/