ФУДБАЛСКИ САВЕЗ РЕГИОНА ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ ПОДРЖАО ИНИЦИЈАТИВУ ФСС

Фудбалски савез региона Западне Србије у потпуности подржава иницијативу и кампању Фудбалског савеза Србије која се односи на следеће (преносимо у целости иницијативу ФСС):

Суочени са пандемијом вируса ЦОВИД – 19, пошасти која је Србију и готово целокупну светску популацију довела у стање опште мобилизације и бриге за сваки људски живот, Фудбалски савез Србије је на електронској седници Одбора за хитна питања донео одлуку да у хуманитарне сврхе донира значајна новчана средства. Тим поводом и запослени у систему Фудбалског савеза Србије издојили су део својих месечних примања, а акцију која је потекла од најужег руководства савеза, значајним средствима ће помоћи и фудбалски репрезентативци Србије. Овом приликом фудбалска организација апелује на све актере који живе од фудбала и за фудбал, да у складу са својим могућностима помогну у борби за Србију против корона вируса. Kлубови, играчи, тренери, судије, спонзори, привредници, фудбалски радници…и сви они који желе и могу да помогну, нека покажу јединство и солидарност у тренуцима када је Србији оно најпотребније. Средства могу да уплате на наменски динарски хуманитарни рачун Фудбалског савеза Србије 160 – 406494-78.

Kампања ће трајати док год буде трајало ванредно стање, а савез ће континуирано обавештавати јавност о висини прикупљених средстава. Први прикупљен износ од 250.000 евра биће дониран Инфективној клиници у Београду за набавку респиратора и медицинске опреме. Настављамо даље….до коначне победе!

Фудбалски савез региона Западне Србије верује да ће се и велики део нашег чланства одазвати иницијативи ФСС и укључити у ову хуманитарну акцију и да ћемо што пре заједничким снагама и личном и колективном одговорношћу савладати невидљивог противника. Због тога шаљемо јасну поруку:

ОСТАНИ KОД KУЋЕ – БУДИ ОДГОВОРАН!!!

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/fudbalski-savez-regiona-zapadne-srbije-podrzao-inicijativu-fss/

1 comment

    • Goran on 28/03/2020 at 14:53

    Lepo je sto FSS donira infrktivnoj klinici u Beogradu, ali klubovi iz naseg regiona treba da doniraju NASIM bolnicama, koje, na isti nacin prolaze kroz pandemiju..misljenja sam da ne treba uplacivati na racun FSS, vec na neke racune podruznih bolnica!

Komentari su onemogućeni.