Početna » ГОДИНАМА МАЛТРЕТИРАО ПОРОДИЦУ-ТУЖИЛАШТВО У СМЕДЕРЕВУ ТРАЖИ 4 ГОДИНЕ И 4 МЕСЕЦА ЗАТВОРА

ГОДИНАМА МАЛТРЕТИРАО ПОРОДИЦУ-ТУЖИЛАШТВО У СМЕДЕРЕВУ ТРАЖИ 4 ГОДИНЕ И 4 МЕСЕЦА ЗАТВОРА

од Паланка данас
0 Коментар

Дана 10.08.2023. године Основно јавно тужилаштво у Смедереву подигло је оптужницу против Б.М. из Суводола (49 година) због постојања оправдане сумње да је учинио три кривична дела насиље у породици на штету чланова своје породице.Окривљени је у алкохолисаном стању прво угрозио спокојство своје супруге, а потом је физички напао и своје малолетне ћерке. Оштећене су задобиле ударце рукама, а поред тога, окривљени је у једном наврату употребио и метлани део ножа којим је ударио малолетну оштећену. У ранијем периоду према окривљеном су биле изрицане хитне мере због насиља у породици према истим оштећенима. Прикупљени докази указују да је насиље вршено више година у континуитету.

Узимајући у обзир све релевантне околности које су од утицаја на врсту и меру кривичне санкције у конкретном случају, тужилаштво је ставило предлог да се окривљени осуди на јединствену казну затвора у трајању од 4 године и 4 месеца. Поред овог, предложено је продужење притвора, као и мера безбедности лечења алкохоличара у установи, обзиром да је дело учињено услед зависности од употребе алкохола.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept