ГОШИН БОКСЕР ДУШАН ЈАЊИЋ НА ПРИПРЕМАМА СА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈОМ СРБИЈЕ

Боксерска репрезентација Србије отпутовала је у Москву на заједничке припреме са боксерима из репрезентације Русије.
Kако је саопштио Боксерски савез Србије, тим који се нашао у авиону за Москву чине репрезентативци Раде Јоксимовић (мува категорија), паланчанин, боксер Гоше, Душан Јањић (бантам), Вељко Глигорић (перо), Немања Гавриловић (лака), Александар Kоновалов (полувелтер), Дамјан Грмуша (велтер), Милосав Савић и Александар Марковић (средња), Сандро Полетан (полутеšка), Марко Дочић и Слободан Јовановић (теšка), Владан Бабић (супертеšка), предвођени селекором Миодрагом Перуновићем и тренерима Душаном Милеуснићем и Манетом Марчетом и кондиционим тренером Игором Томашевићем.

Заједничке припреме руских и српских боксера трајаће 17 дана, где це српски борци користити све услове које користе најбољи на свету.

Српски тренери ће направити заједнички план и програм са руским колегама, док ће спаринг са боксерима домаћина бити прави тест за српске репрезентативце, на основу којег ће се добити финални списак за уцешће на Европским играма у Белорусији.

Европске игре, у оквиру којих је и Европско првенство, почиње 20. јуна у Минску, а Србија 30 година чека медаљу са европских првенстава у боксу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/gosin-bokser-dusan-janjic-na-pripremama-sa-reprezentacijom-srbije/