Početna » ГОСТИ ИЗ РУМУНИЈЕ У ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

ГОСТИ ИЗ РУМУНИЈЕ У ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

 

Поводом успешне сарадње у оквиру пројекта „Социјална инклузија Рома и других осетљивих група у Србији 2019-2022.“ недавно су у гостима у ОШ „Олга Милошевић” били представници ЕХО-а и представници донаторске компаније Heks Eper из Румуније.

Ову прилику су искористили за евалуацију постигнутог и за упознавање са појединостима које су реализоване. О успешности наше сарадње може се причати на основу свих малих пројеката који су проистекли из овог пројекта, што говори и пример да иако је прошло скоро годину дана од реализације пројекта „Упознај моју културу кроз планинарску авантуру“, о овом раду се и даље прича.

Новинарка Гордана Нешовић направила је репортажу и радио емисију о пројекту, која је емитована на првом програму Радио Београда. Сигурни смо да смо као школа оправдали поверење које нам је дато и надамо се наставку сарадње у будућности.

You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept