Početna » ГРЕШКОМ „ЛАСТЕ“ ПОВЕЋАНЕ ЦЕНЕ МЕСЕЧНИХ КАРАТА ЗА ПАЛАНАЧКЕ СРЕДЊОШКОЛЦЕ

ГРЕШКОМ „ЛАСТЕ“ ПОВЕЋАНЕ ЦЕНЕ МЕСЕЧНИХ КАРАТА ЗА ПАЛАНАЧКЕ СРЕДЊОШКОЛЦЕ

Када су ученници путници средњих школа на шалтеру аутопревозника Ласте у Смедеревској Паланци дошли да купе месечне карте за месец март, непријатно су се изненадули ценом, која им је била без ђачког попуста и изједначена са ценом  радничке месечне карте.Уследиле су бројне притужбе родитеља након чега су се убрзо огласили и из Ласте сопштењем које вам преносимо у целости.

Поштовани,

обавештавамо Вас да цена карте за ученике средњих школа на територијиопштине Смедеревска Паланка ће и даље бити са попустом од 40%. Доповећања за март месец је дошло грешком, обзиром да је у фази обновауговора који ће ступити на снагу од првог априла, када се може очекиватинека промена.

Извињавамо се на насталој грешци, и позивамо оне ученике који су купилимаркицу за март месец 2023. да дођу како би им рефундирали износ који је грешком наплаћен и преузели маркицу са попустом.

Срдачан поздрав!
ПО „Ласта“ Смедеревска ПаланкаYou may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept