ГРОМ ИЗ ВЕДРА НЕБА- САОПШТЕЊЕ НИКОЛЕ ВУЧЕНА ПРЕДСЕДНИКА СО ПАЛАНКА

Председник Скупштине општине Смедеревска Паланка, Никола Вучен је објавио текст на свом фејсбук профилу који се тиче финансијске ситуације у општини Паланка па вам га преносимо у целости:

Поштовани пријатељи и грађани Смедеревске Паланке, обзиром да се ново руководство СОСмедеревска Паланка од самог почетка залагало за транспарентност и доступност информација о раду управе, сматрам да је неопходно да будете у току са тренутном ситуацијом у нашој општини.

Таман када смо помислили да смо кренули узлазном путањом и да се многобројним проблемима назирало решење, као гром из ведра неба, рачун наше Општине је јуче блокиран за додатних 200.000.000,00-ДВЕСТА МИЛИОНА ДИНАРА од стране Banca Intesa, као извршног повериоца.

Banca Intesa је дана 10.09.2008. године одобрила кредит од 2.460.454,25 еура. ( ДВА ИПО МИЛОНА ЕУРА) за пројекте у вези Водоснабдевања,изградње,поправке и изградње инфраструктуре на територији Општине Смederevska Паланка са роком враћања од десет година и грејс периодом од три године.

Никада ни једна рата кредита није враћена!!

Ако се питате где је новац, зашто су нам улице и град у оваквом стању, одговор потражите код претходне власти. Понављам од 2008 године креће лоповлук и уништавање наше општине!

Такође, њима можете да се захвалите и што СмедеревскаПаланка у будућности неће моћи да напредује ни на једном пољу, као што су спорт, култура,инфраструктурни пројекти итд.. Заправо, што нећемо имати за основне ствари.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/grom-iz-vedra-neba-saopstenje-nikole-vucena-predsednika-so-palanka/