ХАПШЕЊА ЗБОГ ПРОИЗВОДЊЕ И ПРОДАЈЕ ОПОЈНИХ ДРОГА

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су Н.С. (1992), због постојања основа сумње да је починио кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и неовлашћено држање опојних дрога.

Сумња се да је Н.С. засадио неколико биљака марихуане, коју је након што је сазрела убрао, сушио на спрату у кући, а потом паковао у мање патекиће у намери да је касније прода.

Полиција је приликом претреса куће осумњиченог запленила око 600 грама марихуане и мању количину амфетамина.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће уз кривичну пријаву бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Смедереву.

                                                                                            ***

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су Л.П. (1997), због постојања основа сумње да је починио кривична дела  неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, омогућавање уживања опојних дрога и неовлашћено држање опојних дрога.

Сумња се да је Л.П. од дилера у Београду куповао марихуану у намери даље продаје.  Полиција је приликом претреса код осумњиченог пронашла око 550 грама марихуане.

Осумњичени је приликом претреса пружао отпор полицијским службеницима и покушао да побегне, због чега му се на терет ставља и кривично дело спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

Кривична пријава у редовном поступку поднета је против још једне особе, којој је осумњичени омогућио да користи наркотике и њој се на терет ставља кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.

Осумњиченом Л.П. одређено је задржавање до 48 сати и он ће уз кривичну пријаву бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Смедереву.

МУП.ГОВ.РС Фото: Илистрација

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/hapsenja-zbog-proizvodnje-i-prodaje-opojnih-droga/