петак, јун 21, 2024
Početna » ХАВАРИЈА НА ИЗВОРИШТУ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ УСПЕШНО САНИРАНА: Грађанима обезбеђено сигурно снабдевање водом

ХАВАРИЈА НА ИЗВОРИШТУ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ УСПЕШНО САНИРАНА: Грађанима обезбеђено сигурно снабдевање водом

од Паланка данас
0 Коментар

Јуче у 23.00 часова дошло је до хаварије у трафо станици ЈКП Водовода на изворишту. Без напајања електричном енергијом остало је извориште Булине воде и два бунара на извористу Сингер, укупно седам бунара количине 53 л/с.Екипа Водовода је била принуђена да затвори резервоаре од 2.00 х до јутарњих часова. Екипа електродистрибуције је била на терену , и после 8.00 х искључена је трафо станица да би се хаварисани делови заменили , и у том тренутку било је искључено цело извориште.

Од времена искључења трафо станице до поправке исте и пуштања у рад затворени су били резервоари тако да је град требао да остане без водоснабдевања. Очекивање је било да ће екипа електродистрибуције отклонити квар до 12.00 часова, међутим ефикасном интервенцијом радника паланачке електродистрибуције заменом хаварисаних делова Извориште воде добило је напајање електричном енергијом и самим тим избегнуте су рестрикције воде.
Јкп Водовод се овом приликом захваљује радницима електродистрибуције, на брзој интервенцији.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept