ХЕЛЕНИН РАД „ЗНАМЕНИТЕ ЖЕНЕ СРБИЈЕ“ У ФИНАЛУ ТАКМИЧЕЊА „УХВАТИ ИДЕЈУ“

Погледајте рад ученице ОШ „Олга Милошевић“  Хелене Ђорђевић који је у финалу такмичења „УХВАТИ ИДЕЈУ“. Уколико вам се њен рад допада, означите на YouTube (испод видеа) да вам се свиђа.

Поводом обележавања Међународног дана девојчица у информационо-комуникационим технологијама, Удружење пословних жена Србије шесту годину заредом организује такмичење за девојчице 7. и 8. разреда основних школа под називом „УХВАТИ ИДЕЈУ“. Такмичење се организује са циљем да девојчице заволе информационо комуникационе технологије и да их охрабре у одабиру будућих професија.
На овом такмичењу учествовале су: Ана Вучковић („Олгин херој“), Лидија Аранђеловић („Повежи се на поезију“) и Хелена Ђорђевић (Виртуелна изложба „Знамените жене Србије“). Рад Хелене Ђорђевић је у финалу такмичења.
Наша финалисткиња Хелена и наставница координатор, Милица Аврамовић, учествоваће 22. 4. 2021. онлајн посети компанији А1, која је генерални покровитељ догађаја. Посета ће се одржати на сам Међународни дан девојчица у ИКТ – у, када ће и бити проглашени победници такмичења.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/helenin-rad-znamenite-zene-srbije-u-finalu-takmicenja-uhvati-ideju/