„ХОЋУ ДА ЖИВИМ БОЉЕ“ ПРЕДАВАЊЕ И РАДИОНИЦА У НАРОДНОМ МУЗЕЈУ

Сва раздобља прожета су успонима и падовима, кризама и њиховим превазилажењима, како у животу појединца, тако и читаве заједнице, друштва у целини.

Могуће да је ова врста подршке грађанима Смедеревске Паланке потребнија него икада, с озиром на искушења попут COVID-19, малолетничког насиља, економских изазова, и пада психолошког имунитета изазваног стресом, приликама и неизвесношћу.

Градска општина Смедеревска Паланка ће, у сарадњи са Центром за развој здравља, знања и благостања, омогућити одржавање бесплатних предавања и радионица у оквиру програма “Подршка емоционалном развоју грађана Србије”, а прва радионица под насловом “Хоћу да живим боље” одржаће се 18. јуна од 17:30 часова у Народном музеју Смедеревска Паланка.

Програм обухвата предавање о унутрашњим потенцијалима сваког појединца, начинима њиховог коришћења и постављања циљева, након чега следи искуствена радионица кроз упитнике, технике и стратегије за успостављање бољег и квалитетнијег живота.

Уз освежење и топле напитке, суграђани ће имати прилику да разговарају са предавачима о својим потребама, истакну предлоге за будуће радионице и пруже повратну информацију о догађају којем су присуствовали.
Радионицу воде Ивана Kузмановић, најчитанији писац позитивне психологије и међународни ментор, и Јелена Димитријевић, едукатор, новинар и водитељ.
Улаз је слободан.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/hocu-da-zivim-bolje-predavanje-i-radionica-u-narodnom-muzeju/