ХОРОСКОП ОД 3. ДО 10. ЈУЛА-АСТРОЛОГ ВЛАДИМИР ВЛАЈИЋ

Близанцима и Водолијама најповољнији период за љубав, Ваге су одлучне да нешто промене… Недељни хороскоп:
ОВАН
Јачају потребе за променама у пословном делу. Од среде се налазите у бољем периоду па ће се од тада кренути конкретне повољности за вас. Финансије вас муче још у овом периоду али ће почети да се поправљају. Емотивни део вас толико не оптерећује. Мислите о некоме из прошлости. Ту су ствари такве какве јесу и тешко да ће се променити. Неко нов се појављује тек током следеће недеље и ви почињете другачије да размишљате. Заузети Овнови могу да се расправраљу око пара почетком недеље. Здравствено може да вас мучи желудац и кичма.

БИK
Много околности не можете да промените а ви не желите да се помирите са тренутном ситуацијом. Смањите стрес јер ће од краја недеље нешто почети да се мења у вашу корист. До тада се опустите колико год је то могуће. Емотивни део је такође тензичан, нарочито код заузетих Бикова. Приговарате партнеру за сваку ситницу или он вама. Слободни привлаче партнере свадљивог карактера. Током викенда се то мења и може вас привући неко са битном разликом у годинама. Здравствено вам је проблематичан вратни део кичме.

БЛИЗАНЦИ
Не знате на коју страну да се окренете. Све вам се чини превише хаотичним. Од средине недеље се то мења. Имате већи утицај на даља дешавања. Посветићете се себи и стварима које вам пријају. Сараднике и проблеме стављате у други план што је паметно. Ту се нешто решава почетком следеће недеље уз извесне срећне околности. Емотивни део се битније поправља већ до викенда. Привлачите пажњу интересантних и по нечему репрезентативних особа. Заузети Близанци се смирују јер сте у претходном периоду имали проблем са партнеровом љубомором. Здравствено се пазите мањих повреда екстремитета.

РАK
Ратничко расположење се осећа. На све што вам не одговара ви реагујете бурно и на прву лопту. При том сте преемотивни па то није добра комбинација. Покушавате некога да заштитите. Пазите за кога и колико ћете да се жртвујете. Много трошите па није чудо што осећате недостатак пара. Емотивни део се пребацује на поље тајни. Током викенда већ може да вам се удвара неко ко је заузет. Ви нисте за те приче. Једноставно не умете да кријете и глумите, нарочито ако сте и сами заузети. Здравствено поведите рачуна о кичми, очима и грлу.

ЛАВ
Борите се са нечим а и даље нисте сигурни шта је тачно проблем. Нешто вам одузима превише енергије али то ће се променити до краја ове недеље. Можете да очекујете помоћ неке особе на положају. Сарадници су нервозни али не дозволите да улазите у расправе пошто неће имати поенту. Емотивни део је код већине за сада хаотичан. Тек у другој половини недеље можете да упознате некога преко интернета или пријатеља. Особа која се појављује је сличних искустава и интересовања. Заузети почињу боље да комуницирају. Имате осећај да можете да се ослоните на партнера. Здравствено сте склони упалама и алегријским реакцијама.

ДЕВИЦА

Улазите у креативну фазу. Kао да сте покретач ствари на радном месту. Инспирисаћете друге на најразличитије начине. То ће и вас испунити. Уз помоћ млађе особе из окружења многе Девице могу да почну фантастичан пројекат. Емотивни део такође постаје интересантан код већине. На мала врата неко улази у ваш живот. Све више ћете мислити на ту особу. Додуше могуће је да ће то бити неко ко је већ у вези. Али не дозволите да вас то сада ограничи пошто је ово приказан као однос који има перспективу. Здравствено вас може мучити кичма или несаница.

ВАГА
Полако али сигурно почињете да се опуштате. Заборављате на рокове и туђа кукања што ће у многоме допринети да будете продуктивни. Ваше залагање неће остати непримећено. Многе Ваге ће имати могућност за напредовање или пословну промену. Ваш осмех и интересантне идеје привлаче пажњу. Kако прословно тако и емотивно. Свидеће вам се неко са битном разликом у годинама. Упознаћете га на путу или је то неко ко живи у другом месту. Заузете Ваге битније поправљају однос са партнером. Нешто једноставно мора да се реши у том односу колико год компликовано деловало. Мишићи су вам слаба тачка.

ШKОРПИЈА
Још увек осећате извесна ограничења у пословном делу. Да ли сте их сами себи наметнули или је то неко други, сасвим вам је све једно. Ипак финансије почињу да се поправљају код вечине. До краја месеца ће се превазићи и овај први део. Причаће се о додатном послу или промени али за сада још није време то покретати. У емотивном делу одишете сексипилом. Такве потенцијалне партнере ћете и привлачити. Ово су више секс комбинације него што су везе. Заузете Шкорпије ће тако контролисати вољену особу. Здравствено водите рачина о бубрезима, доњем делу леђа и стопалима.

СТРЕЛАЦ
Након хаотичног периода напокон хватате правац и враћате се у неку своју нормалу. Прилика за додатну зараду има код већине. Могућ је и прековремени рад који ће вам се врло брзо исплатити. Само се не обазирите на траћеве људи који инаће само лају. Емотивни део је битно поправља. Ако сте упознали некога кроз посао, сада тај однос може да се продуби. За слободне следи интересантни познаство на неком јавном месту. Заузети Стрелчеви планирају пут или пресељење. Пријатно ће вас изненадити вољена особа. Здравствено пазите на зубе.

ЈАРАЦ
Да бисте реализовали своје пословне планове, нешто мора да се промени. Та промена се дешава крајем месеца тако да за сада требате да останете мирни. Мањи финанисјки бољитак ће вас орасположити и дати вам елана да гурате даље. Емотивни део је добар код већине. У случају да сте још увек сами и немате никога у виду, појавиће вам се неко кроз радно окружење. Прија вам тај флерт и покреће вас да маштате. Заузети Јарчеви имају бољу комуникацију. Искључујете мешање неког трећег у ваш однос. Многи ће планирати проширење породице. Здравствено су вам осетљиви зглобови, лигаменти и грло.

ВОДОЛИЈА
Ваш лепршав став збуњује сараднике. Ви ипак имате неку своју причу у глави и не обазирете се на нечије љубоморне испаде. Још није време да покрећете нешто сасвим ново – поље непријатеља је јако. Само скупљајте информације и смешкајте се. Емотивни део се одлично покреће од среде. Где год да се нађете биће прилике за флерт и интересанта дешавања. Ви контролишете ситуацију. Пазите само да се не заиграте. Заузете Водолије планирају нешто везано за некретнине или проширење породице. Здравствени део је код већине добар. Осећате благи пад енергије и склони сте ка упалама.

РИБЕ
Решавате разне коммпликације да сви буду намирени и задовољни. Успевате у свему томе али уз много уложеног труда. Од средине недеље ћете моћи да се опустите и више посветите себи. Два особа ће вам помоћи да реализујете нешто што сте давно осмислили. Емотивни део је активан код већине. Само размислите који тип особе вам тренутно прија. Привлачите особе са шароликим карактером. Већ сте се изгубили у томе. Сада правите чистку. Заузете Рибе помажу вољеној особи око нечега и то вас испуњава. У овој недељи нешто треба коначно да се реши. Здравствено сте исцрпљени и треба вам одмор.

Астролог Владимир Влајић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/horoskop-od-3-do-10-jula-astrolog-vladimirr-vlajic/