Početna » И ОВЕ ГОДИНЕ СЕ ОРГАНИЗУЈЕ НАГРАДНА ИГРА “УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ”. А ево и када се очекује

И ОВЕ ГОДИНЕ СЕ ОРГАНИЗУЈЕ НАГРАДНА ИГРА „УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ“. А ево и када се очекује

од Паланка данас
0 Коментар

ЂВлада Србије одлучила је на данашњој седници да и ове године буде организована наградна игра „Узми рачун и победи”. Поново ће то, као и претходних година, бити у два круга и с тим увези донет је одговарајући закључак Владе.Циљ је, како се наводи у саопштењу, јачање пореске културе и подизање свести грађана и привреде о значају сузбијања сиве економије, као и стимулација безготовинских плаћања и мотивација за поштовање прописа и побољшање примене Закона о фискализацији.

Наградна игра ће се одвијати путем апликације „Узми рачун и победи” као и прошлог пута. С обзиром на то да су због заштите података о личности сви налози и унети рачуни из претходног циклуса обрисани, грађани ће да би учествовали морати да отворе нове налоге. У овом тренутку могу да проверавају валидност рачуна, али не и да их уносе у апликацију, јер наградна игра још увек није почела. Свакако препоручујемо грађанима да узимају и чувају фискалне рачуне, а спремамо и неке новине, о чему ћете бити благовремено обавештени, речено је „Новостима” у Министарству финансија.

Како сазнају „Новости”, очекује се да први круг наградне игре почне крајем априла или у првој половини маја. Извлачења ће и овог пута бити емитована уживо на РТС 1.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept