И ОВЕ НЕДЕЉЕ ДЕО ПАЛАНКЕ БЕЗ ВОДЕ ЗБОГ ПУЦАЊА ЦЕВИ

И овај викенд протиче радно за екипе ЈКП Водовод, наиме због пуцања цеви у улици Првог српског устанка између школе ХИМ и фабрике Гоша Солко, део МЗ Доњи град је тренутно без воде. Радови су у току, а прецизних информација докле ће трајати за сада нема. Прогнозе су да ће бити завршени до поподневних часова.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/i-ove-nedelje-deo-palanke-bez-vode-zbog-pucanja-cevi/

2 comments

    • Sss on 11/12/2016 at 15:44

    Dzabe su asfaltirane ulice u gradu kad ovi iz vodovoda raskopaše nov asfalt svuda!! Naravno, nije kriv vodovod već idioti koji asfaltiraju a da pre toga ne zamene stare cevi ispod! Nigde u Srbiji tako se ne radi jer je asfalt papreno skup a Palanka izgleda ima višak para u budzetu pa ne vodi računa o tome. Niko ne reaguje na ovakve štete koje se prave u budzetu i niko ništa ne preduzima da se utvrdi ko je odgovoran i ko rukovodi tim radovima! Očigledno neka neznalica i budala! U ulici od DIS-a ka HRŠ-u, zakrpili rupu a nisu očistili kišni odvod zbog čijeg zapušenja je, u poslednjih godinu dana, i nastala rupa. Sada se pojavila opet voda ispred zakrpe, (mora negde da izbije jer nije očišćen odvod) , u duzini od 15-tak metara, koja će ponovo da uništi asfalt i stvori nove, još veće, kratere! Bilo im je teško da skinu rešetku i očiste. Inače, kada padne kiša tu se stvori jezero i jedva se prolazi. Sad će da raskopaju i tek asfaltiranu ulicu od HIM-a do Solka i nikom ništa!

      • auuu on 12/12/2016 at 18:25

      Slazem se sa tobom. U Palanci opste rasulo I javasluk.Niko nizasta ne odgovara,bitno je da su oni svoje guzice nabili u fotelje,a jedino gradjani Smederevske Palanke ispastaju I nazalost jos dugo ce ispastati.

Komentari su onemogućeni.