ИГОР ПЕТРОВИЋ НОВИ ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ТОПОЛА, ДРАГАН ЈОВАНОВИЋ ИЗГУБИО ВЕЋИНУ НАКОН 16 ГОДИНА

На  конститутивној седници скупштине општине Топола за председника локалног парламента изабран Миодраг Миловановић из Социјалистичке партије Србије која ће заједно са СНС и коалиционим партнерима чинити будућу власт .

Миловановић је добио 21 глас док је за његовог против кандидата Драгана Живановића из Боље Србије гласало 20 одборника, подсећамо да се избор врши тајним гласањем.

Непосредно после пребројаних гласова председник Боље Србије Драган Јовановић заједно са својим одборницима као и представник ПОКС-а Драган Аксентијевић напустили су седницу.

У наставку је у присуству 23 одборника одржано гласање за избор председника општине Топола.

Игор Петровић, председник општине Топола

За председника општине изабран је Игор Петровић, новинар и председник ОО СНС у Тополи и носилац листе, за потпредседницу је изабрана Данијела Ђокић Пантић одборница СНС, за чији избор су гласали свих 23. присутних одборника, чланови Општинског већа су: Момчило Васиљевић, Дејан Маринковић, Ненад Станковиш, Александар Нешовић и Дејан Пантић. Секретар СО Топола биће Сања Јевтић.

Иначе, са чела ове општине после 16 година власти одлази Драган Јовановић.

Фото: приватна архива

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/igor-petrovic-novi-predsednik-opstine-topola-dragan-jovanovic-izgubio-vecinu-nakon-16-godina/