Početna » ИМЕНОВАН НОВИ ДИРЕКТОР ОШ “НАДЕЖДА ПЕТРОВИЋ” У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ

ИМЕНОВАН НОВИ ДИРЕКТОР ОШ „НАДЕЖДА ПЕТРОВИЋ“ У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ

Професор хемије Влатка Милосављевић нови је директор основне школе Надежда Петровић у Великој Плани. Ово ће Милосављевићевој бити трећи мандат на месту директора неке школе. Наиме, она је до недавно, у два мандата, била директор гимназије, најпрестижније васпитно образовне установе у овој поморавској општини.

од Паланка данас
0 Коментар

Тако је одлучило Министарство просвете Рерпублике Србије. Решењем, које је 27. априла потписао министар просвете Бранко Ружић, накнадна жртва и споредна штета трагичних догађаја који су задесили Србију, напокон је стављена тачка на седмомесечну сагу о избору директора ове  школе.На седници Школског одбора ОШ Надежда Петровић, која је одржана 23. марта, на јавном гласању, од осам присутних чланова, пет је гласало за избор Милосављевићеве.

Као што је бивало, јесте и биће, за мишљење се питало и општинско руководство. Оно је сматрало да је, после 20 година, време да досадашњу директорку Весну Илић замени неко други.

Досадашња директорка школе Весна Илић, која је ту дужност обављала пет мандата, веома успешно је обављала свој посао. Пуних двадесет година. И по добру ће је памтити генерације ученика и родитеља.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept