ИНСПЕКЦИЈА У ПОДУНАВСКОМ ОКРУГУ У ПОСЛЕДЊИХ СЕДАМ ДАНА ИЗРЕКЛА 16 КАЗНИ

Инспекцијски органи у Подунавском управном округу сходно Инструкцијама Радне групе за сузбијање ширења вируса Covid-19 наставили су са вршењем појачане контроле објеката када је у питању поштовање противепидемијских мера у борби против ширења вируса Covid-19.

У периоду од 15. до 21. фебруара 2021. године републичке инспекцијске службе и инспекцијски органи локалних самоуправа Подунавског управног округа извршили су укупно 231. контролу.
Предмет управног надзора инспекцијских служби била је контрола објеката који су и до сада процењени као високо ризични.
Током инспекцијских надзора код 22. привреднa субјеката утврђена исто толико неправилности, изречено је укупно шеснаест прекршајних налога и то један прекршајни налог у висини од 300.000,00 динара, један прекршајни налог у висини од 150.000,00 динара и 14. прекршајних налога по 5.000,00 динара. Такође je решењем наложенo шест мера за отклањање недостатака.
Појачани инспекцијски надзори настављају се током наредних дана у условима постојеће епидемиолошке ситуације у инспекцијским службама.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/inspekcija-u-podunavskom-okrugu-u-poslednjih-sedam-dana-izrekla-16-kazni/