Početna » ИЗБОР ЗА ХЕРОЈА И ХЕРОИНУ У 2023.-ПАЛАНЧАНКА ЗДРАВКА СИМИЋ У КОНКУРЕНЦИЈИ

ИЗБОР ЗА ХЕРОЈА И ХЕРОИНУ У 2023.-ПАЛАНЧАНКА ЗДРАВКА СИМИЋ У КОНКУРЕНЦИЈИ

од Паланка данас
0 Коментар

Почело је гласање на конкурсу за избор Хероја и Хероина за 2023. годину.  Гласање траје до 30. априла 2023. године (до 00:00 ч).

Проглашење 10 финалиста, победника конкурса биће објављено 20. маја 2023. године у 12:00 часова на веб платформи https://onisuheroji.rs/, на којој се реализује овај конкурс.На конкурсу је учесник и Здравка Симић из Смедеревске Паланке, а у конкурсној  биографији се између осталог каже: ”Здравка већ 12 година ради на унапређењу положаја ромске заједнице помаже свима у заједници и нас као децу навикла да будемо хуманији и добронамерни грађани . Педагошка асистенкиња у основној школи 12 година, менаџерка по струци, активисткиња за права жена, младих и деце, предавач и радионичар на пројектима и програмима, учесник израде националних Стратегија, чланица преко 10 мрежа и чланица Савета Рома и све постиже да буде мајка и успешна жена која отвара бизнис женског предузетништва у наредном периоду за маргинализоване групе друштва у циљу да побољша статус породицама да би им се деца образовала. ”

Свој глас Хероја и Хероина за 2023. годину можете дати на следећем линку https://onisuheroji.rs/

Проглашење 10 финалиста, победника конкурса биће објављено 10. маја  2023. године у 12:00 часова на веб платформи https://onisuheroji.rs/, на којој се реализује овај конкурс и на којој ће бити објављена и Правила наградног конкурса „Они су хероји“ (у даљем тексту: „Правила“).

Циљ конкурса је промоција прича о људима из свакодневног живота, који нису медијски експонирани, за које нисмо чули, или смо недовољно чули, а својим делима су допринели заједници у којој живе.

Јавне личности нису предмет овог конкурса.

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept