ИЗБОРИ СЕ ПОНАВЉАЈУ НА ДВА БИРАЧКА МЕСТА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ 1. ЈУЛА

РИК је ноћас донео одлуку да се избори на укупно 234 бирачка места, где је гласање поништено, одрже 1. јула од 7.00 до 20.00 сати.

Претходно је донето решење Решење опонављању гласања на 117 бирачких места у Србији где се не могу утврдити резултати избора због логичко рачунских грешака и формалних неправилности или зато што записник није потписао ниједан члан бирачких одбора.

За поновљено гласање биће формирани и нови бирачки одбори.

На претходној седници РИК-а поништено је гласање на преко 100 бирачких места, јер се у кутијама налазило више гласачких листића него што је бирача гласало.

Међу бирачким местима где ће се поновити гласање су и два из општине Смедеревска Паланка и то је бирачко место бр 31 у ОШ „Вук Караџић“ и у МЗ Голобок на бирачком месту бр. 13  у ОШ „Никола Тесла“ Kоначне резултате парламентарних избора у Смедеревској Паланци, саопштиће РИK у законском року, односно 96 сати од понављања гласања које је заказано за 1. јул.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/izbori-se-ponavljaju-na-dva-biracka-mesta-u-smederevskoj-palanci-1-jula/