ИЗЛОЖБА УМЕТНИЧКЕ ФОТОГРАФИЈЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ ТРАЈЕ ДО 1. ЈУНА

Посетите Галерију модерне уметности у Паланци како бисте уживали у приказаним раадовима младих стваралаца и уверили се у њихов висок квалитет.

Фото-радионица је стални пројекат Канцеларије за младе, започет 2009. и једини је такав пројекат у Србији који је осмислила и реализовала нека од Канцеларија за младе (које су формиране у скоро свакој општини у држави). Пројекат има велики едукативни значај и до сада је кроз њега директно и индиректно прошао огроман број младих.

Дакле, ова 18. групна изложба није само једна од изложби у низу и није само скуп одличних фотографија, већ представља део једног сложеног и потпуно осмишљеног система. Међу главним циљевима јесте то да се код младих, који су иначе са свих страна окружени лошим садржајима и крајње ружним појавама, кроз стваралачку фотографију (која је овде и практично, и посредно и асоцијативно средство) што више подстакне свест о неопходности лепог.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/izlozba-umetnicke-fotografije-kancelarije-za-mlade-traje-do-1-juna/