Početna » ИЗЛОЖЕН ДЕО БИРАЧКОГ СПИСКА, У ПАЛАНАЧКОЈ ОПШТИНИ ПРАВО ГЛАСА ИМА 39.562 ДО САДА УПИСАНИХ ЛИЦА

ИЗЛОЖЕН ДЕО БИРАЧКОГ СПИСКА, У ПАЛАНАЧКОЈ ОПШТИНИ ПРАВО ГЛАСА ИМА 39.562 ДО САДА УПИСАНИХ ЛИЦА

Општинска управа општине Смедеревска Паланка изложила је део бирачког списка за подручје општине Смедеревска Паланка ради провере података.

од Паланка данас
0 Коментар

Грађани који имају пребивалиште на територији општине, као и интерно расељена лица која имају пријављено пребивалиште на територији општине, могу извршити увид и проверу података у делу бирачког списка за подручје општине Смедеревска Паланка уз важећу личну карту.Увид и провера у делу бирачког списка обавља се у Општинској управи путем електронске провере у Јединствени бирачки списак. Увид може да се изврши и електронским путем на званичној интернет страници Министарства државне управе и локалне самоуправе укуцавањем јединственог матичног броја грађана.

Захтеви за промене у делу бирачког списка могу се поднети најкасније до дана закључења бирачког списка, однодно 15 дана пре дана одржавања избора, закључно са 1. децембром.

По закључењу бирачког списка па све до 72 сата пре дана одржавања избора, закључно са 13.децембром, све промене у бирачком списку вршиће Министарство државне управе и локалне самоуправе.

У општини Смедеревска Паланка гласаће се на 49 бирачких места а са данашњим даном, право гласа има 39.562 лицаPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept