Početna » ИЗЛОЖЕН НА УВИД ДЕО ПОСЕБНОГ БИРАЧКОГ СПИСКА ЗА ИЗБОРЕ САВЕТА НАЦИОНАЛНИХ МАЊИНА

ИЗЛОЖЕН НА УВИД ДЕО ПОСЕБНОГ БИРАЧКОГ СПИСКА ЗА ИЗБОРЕ САВЕТА НАЦИОНАЛНИХ МАЊИНА

од Паланка данас
0 Коментар

На основу Одлуке о расписивању избора за чланове националних савета националних мањина, излаже се на увид део посебног бирачког списка за подручје општине Смедеревска Паланка ради провере података уписаних у њему. Увид у бирачки списак за подручје општине Смедеревска Паланка вршиће се у Општинској управи.

Увид у бирачки списак може се извршити и електронским путем на званичној страници Министарства за људска и мањинска права и друштвени дијалог укуцавањем јединственог матичног броја.

Захтеви за измене у посебном бирачком списку, могу се поднети Општинској управи најкасније 15 дана пре одржавања избора, закључно са 28.10.2022. године.

Гласање на непосредним изборима за чланове националних савета националних мањина за општину Смедеревска Паланка, обавиће се на једном бирачком месту и то у холу зграде Општине, осима за припаднике Горанске, Македонске, Црногорске и Хрватске мањине који гласају електронским путем.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept