ИЗМЕЊЕНО РАДНО ВРЕМЕ УСТАНОВА И ПРЕДУЗЕЋА ТОКОМ ПРВОМАЈСКИХ И ВАСКРШЊИХ ПРАЗНИКА

Првомајски и Васкршњи празници, који се у Србији ове године поклопили обележавају се од петка 30. априла до уторка 4. маја.

Ђаци су на распусту од 30. априла а у школске клупе се основци враћају 10. маја а средњошколци 5. маја. Поред ђака од 30. априла до 5. маја неће радити ни ПУ Чика Јова Змај, Општинска управа Смедеревска Паланка, Пошта као ни банке.

Аутобуски саобраћај Ласте ће бити редукован па ће на снази бити измењени празнични ред вожње.

Дом здравља ће радити по распореду који смо засебно објавили.

Централни објекат Градске апотеке ће у време празника радити у петак и суботу од 8.00 – 15.00 часова а недељу и понедељак од 8.00-12.00 часова.

Пор Вернер Вебер ће смеће износити по уобичајеном распореду, сем на дан Васкрса 2. маја.

Већина трговинских објеката ће радити по нешто скраћеном времену сем на дан Васкрса 2. маја када неће радити. Такође и велики трговински објекти и апотеке ће бити отворене свих празничних дана, са нешто краћим радним временом осим 2. маја када неће радити.

Паркирање нећете морати да плаћате 30. априла, 2. 3. и 4. маја, у суботу 1. маја паркирање се наплаћује и контролише у уобичајеном термину од стране ЈКП „Паланка 2020”

На Кисељаку ће моћи да се точи минерална вода током целог празника.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/izmenjeno-radno-vreme-ustanova-i-preduzeca-tokom-vaskrsnjih-praznika/