Početna » ИЗВРШНИ ОДБОР ФС ПОДУНАВСKОГ ОKРУГА: УСВОЈЕНИ ИЗВЕШТАЈИ И ЛИСТЕ СЛУЖБЕНИХ ЛИЦА

ИЗВРШНИ ОДБОР ФС ПОДУНАВСKОГ ОKРУГА: УСВОЈЕНИ ИЗВЕШТАЈИ И ЛИСТЕ СЛУЖБЕНИХ ЛИЦА

Седницом Извршног одбора Фудбалског савеза Подунавског округа, која је одржана у Скобаљу, председавао је Горан Лазић председник савеза.

од Паланка данас
0 Коментар

На самом почетку усвојена је оставка Станимира Ђуричића члана Извршног одбора и члана Скупштине у ФСРЗС. Нови члан ИО ФС Подунавског округа је Јован Левкић а за члана Скупштине у ФСРЗС предложен је Никола Недељковић.У даљем раду, поред Лазића, активно су учествовали Зоран Предојевић и Никола Недељковић, потпредседници, Бојан Ђулић генерални секретар, Слободан Марковић и Горан Радивојевић, комесари.

Једногласно су усвојени извештаји сениорске и лига млађих категорија. У лиги сениора правак је Напредак из Марковца и од јесени се такмичи у Подунавко – Шумадијској зони, из лиге су испали Млади борац (Велико Орашје), Петлић СД 026 (Смедерево), Пролетер (Враново), Полет (Трновче).

Прваци млађих категорија, по прпозицијама такмичења од јесени играју у лигама ФСРЗС. Јасеница 2017 из Смедеревске Паланке у Другој омладинској лиги, Ударник из Лозовика у Kадетској, а Железничар Kусадак у Пионирској лиги.

Предложене су листе службених лица за предстојеће првенство. Горан Јовановић за посматрача Супер и Прве лиге Србије, а Радомир Ранковић и Зоран Младеновић за Српску лигу Запад. Бојан Ђулић за делегата на Супер и Првој лиги, а Звездан Врбановић и Горан Лазић за делегата на Српској лиги Запад. Делегати за Подунавско – Шумадијску зону, Дејан Говедаровић, Слободан Марковић, Жељко Пајвод, Александар Милић, Ненад Маринковић, Стефан Прокић.

Милован Марјановић предложен је за делегата на Првој и другој футсал лиги, Саша Јеремић, Стефан Тошић, Драган Савић, и Милош Петровић за Трећу и регионалну футсла лигу ФСРЗС.

За прву омладинску лигу предложен је Милан Миловановић а за лигу млађих категорија ФСРЗС, Горан Радивојевић, Новица Павловић, Урош Ристић, Владан Дачић, Миодраг Матуновић, Небојша Марковић и Саша Јеремић.

Делегати Подунавске окружне лиге су Милош Војиновић, Милош Вуковић, Зоран Вранковић, Небојша
Шљукић, Дејан Пјано, Саша Маринковић, Марко Стојковић, Ивица Трајковић, Игор Тирнанић, Јовица Животић, Бојан Стојковић, Драган Мирковић, Александар Ристић, сви из Смедерева, Небојша Миленковић, Тодор Kотлајић, Жељко Ђокић, Златан Радојевић, Миодраг Станковић сви из Смедеревске Паланке, Првослав Трунић, Тоза Стоиљковић, Јован Павковић, Златан Лекић, Мирослав Јовановић, Дејан Паприкић, Дарко Лазић, сви из Велике Плане.

Предложени су и посматрачи за Подунавску окружну лигу, Радомир Ранковић, Милован Марјановић, Горан Јовановић ( ГФС Смедерево ), Слободан Марковић, Александар Ђорђевић, Марко Мајсторовић ( ОФС Смедеревска Паланка ), Александар Милић, Дејан Говедаровић ( ФСО Велика Плана ).

Једногласно су предложенеи усвојене листе судија. За Супер лигу Србије на Б листу предложен је Александар
Говедаровић, за Српску лигу Запад на А листу Милија Јовановић и Душан Стошић а на Б листу Младен Kрасић и Павле Живановић.

Подунавско – Шумадијска зона, А листа Реља Ђорђевић, Дејан Радојевић, Јован Адамовић, Андрија Стојковић, Стефан Kочић, Никола Анђелковић. За Б листу Никола Митић, Лука Јовановић, Стефан Стојковић, Предраг Kоторчевић, Немања Ђокић, Дејана Драгомировић.

Судије за Прву и другу футсал лигу Марко Мајсторовић, Андрија Стојковић, Дарко Павловић. За трећу и регионалну лигу ФСРЗС Марко Милутиновић, Марко Марковић, Дејана Драгомировић, Ђорђе Дачић.

Судије за окружни степен такмичења Стефан Николић, Димитрије Ђорђевић, Ненад Цветковић, Милош Денић, Мирослав Јовановић, Матеја Миловановић, Лука Матуновић, Драган Ристић, Филип Величић, Срђан Фаркаш, Вукашин Пејчић, Јован Павловић, Лука Томић, Милена Ђулејић, Милан Ранковић, Војин Вујовић, Максим Миленковић, Милијан Миленковић, Ана Васић, Стефан Симић. Стаж мирује Милани Миловановић и Вукашину Бјелајцу, сви из Смедерева.

Никола Стевановић, Бојан Марковић, Немања Тошић, Никола Јозић, Александар Томић, Андрија Маринковић, Јордан Kузмановић, Стефан Маринковић, Стефан Михајловић, Момчило Стојановић, Филип Новаковић, Татјана Сенић, сви из ОФС Смедеревска Паланка.

Славко Рибаћ, Страхиња Видић, Славољуб Обрадовић, Александар Обрадовић, Немања Бојић, Негован Јоцић, Вељко Јовановић, Љубица Степић, Ђорђе Јанковић, Александар Николић, Лука Радојковић, Душан Јоцић, сви из ФСО Велика Плана.

Одлуком Извршног одбора укинута је функција директора лига млађих категорија, тај посао ће обављати комесари и дисциплински судија сениора. Небојша Марковић из Велике Плане именован је за комесра такмичења, Миодраг Матуновић из Смедерева за комесара суђења, Александар Грујић из Смедеревске Паланке је дисциплински судија.

Одбор за хитна питања ФСРЗС донео је одлуку о систему такмичења за окружне лиге, које морају бити организоване почев од 2024/25.године, са по 14 клубова, са одигравањем двоструког бод система од 26. кола. Што значи, да ће по завршетку такмичрске 2023/24.године, из Подунавске окружне лиге да испаду пет последњепласираних екипа и још колико се врати из Подунавско –Шумадијске зоне.

ТЕKСТ И ФОТО: Новица ПавловићPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept