Početna » ИЗВУЧЕНИ ДОБИТНИЦИ СТАНОВА-ЈЕДАН ПОБЕДНИЧКИ РАЧУН ЈЕ ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

ИЗВУЧЕНИ ДОБИТНИЦИ СТАНОВА-ЈЕДАН ПОБЕДНИЧКИ РАЧУН ЈЕ ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

ЧЕТВРТО извлачење награда у оквиру новог циклуса наградне игре "Узми рачун и победи", одржано је данас, а срећне добитнике је извукла певачица Марија Микић.

од Паланка данас
0 Коментар

Фото: принтскрин

Стан у насељу Земунске капије добио је Зоран Стојичић који је куповину обавио у Инђији. Други стан, у насељу „Петица“ на Новом Београду, добио је Жељко Мијатовић из Јагњила, који је срећну куповину обавио у Смедеревској Паланци.Tрособан стан у Блоку 63 у Београду добио је Жељко Мијатовић из села Јагњило код Младеновца. Други, двособан стан у насељу „Земунске капије“ – Зоран Стојичић из Бешке.

Екипа РТС-а затекла је Зорана Стојичића са породицом код куће. Kажу да извлачење нису гледали, те да су за срећне вести чули од колега и пријатеља.
У наградној игри учествује од прошлог викенда, а послао је између 300 и 400 рачуна, док му је апликацију инсталирао зет.

Kаже да се до вечерас углавном сусретао са материјалним губицима, али се сада коло среће окренуло.

„Новог ‘стојадина’ сам 2007. узео на кредит седам година, 2010. ишао сам на посао на железничку станицу, нас петоро колега, ја сам возио, кренули кући, аута нема – ‘застава 101’ нови, никада га нико није пронашао, отплаћивао сам кредит још три и по године, ништа то мало, прежалило се, дан два, не вреди. Други ауто купим, запали ми се, ту у Фрушкогорској у селу, трећем ауту… ето тако. Углавном, што се среће тиче, нити нешто играм, кладионице, коцкарнице, то уопште не улазим. Ово и лото одиграм мало. Ето то ми је једино“, прича Стојичић.

Срећа се, каже, овога пута ваљда вратила. „Сви кажу, сви знају како сам прошао и кажу – драго им је“, додаје Стојичић.
Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept