ЈАВНИ ОГЛАС ЗА ДОБРОВОЉНО СЛУЖЕЊЕ ВОЈНОГ РОКА И КУРС ЗА РЕЗЕРВНЕ ОФИЦИРЕ

Министарство одбране Републике Србије објављује Јавни оглас за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем и кандидата за слушаоце курса за резервне официре Војске Србије. На добровољно служење војног рока са оружјем у Војсци Србије могу се пријавити кандидати мушког и женског пола који у 2020. години навршавају од 19 до 30 година живота.
Пријаву кандидат подноси центру Министарства одбране за локалну самоуправу, према месту пребивалишта, а уз пријаву прилажу фотокопију дипломе о завршеној школи (оригинална документа на увид) и биографија.

Све додатне информације могу се добити у центру Министарства одбране за локалну самоуправу у месту пребивалишта, надлежном дипломатско-конзуларном представништву Републике Србије у иностранству и на сајту Министарства одбране www.mod.gov.rs.

Јавни оглас за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем и кандидата за слушаоце курса за резервне официре Војске Србије у 2020. је стално отворен.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/javni-oglas-za-dobrovoljno-sluzenje-vojnog-roka-i-kurs-za-rezervne-oficire/