Početna » ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА НАБАВКУ МАШИНА И ОПРЕМЕ ПАЛАНАЧКИМ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА ОТВОРЕН ДО 31. ОКТОБРА

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА НАБАВКУ МАШИНА И ОПРЕМЕ ПАЛАНАЧКИМ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА ОТВОРЕН ДО 31. ОКТОБРА

од Паланка данас
0 Коментар

Општинско веће Општине Смедеревска Паланка расписало је јавнe позивe за набавку нових машина и опреме за унапређење примарне пољопривредне производње у сточарству у 2023. години у износу од 4,5 милона динара и милион динара за доделу буџетских средстава пољопривредницима за репродуктивни материјал (вештачко осемењавање) у 2023. години.Јавни позив ће трајати до 31. октобра 2023. године, а све потребне информације грађани могу да добију у канцеларији 302/ 1 или на број телефона 026/4150060.

Текст Јавног позива и обрасци налазе се на интернет страници Општине Смедеревска Паланка www.smederevskapalanka.rs у делу конкурси. Обрасци моту да се прузму и на шалтеру број 6 у холу зграде Општине.

Право на подстицаје имају носиоци или чланови регистрованог пољопривредног газдинства односно лица која су уписана у Регистар пољопривредних газдинстава и налазе се у активном статусу.

Општина Смедеревска Паланка је после више од две деценије определила 5,5 милиона динара за субвенције и развој пољопривреде, а намера је да та средства идуће године буду још већа.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept