ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА РЕШАВАЊЕ СТАМБЕНИХ ПОТРЕБА ИЗБЕГЛИЦА У ОПШТИНИ ПАЛАНКА

Предмет Јавног позива је додела помоћи кроз куповину 10 сеоских кућа и доделу пакета помоћи у виду набавке грађевинског материјала или кућних апарата/намештаја за лица која имају пријављено пребивалиште/боравиште на територији О п ш т и н е (у даљем тексту: Помоћ). Помоћ за решавање стамбених потреба избеглица кроз куповину сеоске куће и доделу пакета Помоћи је бесповратна и одобрава се у максималном износу до 11.000 евра у динарској противвредности по средњем курсу НБС на дан конверзије. Помоћ за куповину сеоске куће одобрава се у максималном износу до 9.500 евра, у динарској противвредности по средњем курсу НБС на дан конверзије, док се Пакет помоћи одобрава у максималном износу до 1.500 евра,у динарској противвредности по средњем курсу НБС на дан конверзије.

Предмет јавног позива је додела најмање 5 пакета грађевинског материјала за побољшање услова становања избеглица на територији О п ш т и н е (у даљем тексту: Помоћ). Помоћ је бесповратна и одобрава се у грађевинском материјалу неопходном за обезбеђивање основних услова становања, и то у минималном износу од 4.500 евра, односно у маскималном износу до 9.000 евра, све у динарској противредности по средњем курсу Народне банке Србије на дан конверзије, по породичном домаћинству.

Комплетну документацију у ПДФ формату можете преузети на линковима:

ЈАВНИ ПОЗИВ СЕОСКЕ КУЋЕ пдф

ЈАВНИ ПОЗИВ ПРОШИРЕЊЕ пдф

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/javni-poziv-za-resavanje-stambenih-potreba-izbeglica-u-opstini-palanka/