ЈОШ 152 СЛУЧАЈА У ПОДУНАВСКОМ ОКРУГУ ЗА ПОСЛЕДЊА 24 САТА

Према извештају Завода за јавно здравље Пожаревац, од 24. новембра, у Подунавском округу данас је регистровано чак 152 нових случајева инфекције вирусом ковидом-19. Највише је заражених у Смедереву 112, Смедеревској Паланци 23 и Великој Плани је 17 нових.

Ово су по речима др Ане Ивановић, директорке Завода за јавно здравље Пожаревац, резултати и ПЦР и антигенских тестова, који се раде од почетка прошле недеље.

Највише заражених је на територији Смедерева, укупно 1416.

У Смедеревској Паланци број оболелих је 653 .

У Великој Плани укупан број позитивних је сада 420.

Са територије Подунавског округа на анализу је до сада послато 12.340 узорака од чега је позитивно на коронавирус 2489 особа.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/jos-152-slucaja-u-podunavskom-okrugu-za-poslednja-24-sata/

2 comments

  1. Ovi su potpuni ludaci….Dolazi zena sa izvestajem infektologa,i uputom da se testira na covid,doktorka u kovid ambulanti,nije htela da joj da da uradi test..Dolazi zena prosvetni radnik,isto kaslje,simptoma nema,ali radi na takvom mestu,gde postoji mogucnost da je infektivna i da ce mozda zaraziti decu….doktorka iz kovid ambulante isto odgovara..Pa stvarno je palanka,ne palanka vec selo nad selima..I bojim se da ce sve vise i vise biti i bolesnih,i pozitivnih,i ..uzas

    • _Ra on 24/11/2020 at 16:23

    ZATVARAJTE ŠKOLE!

Komentari su onemogućeni.