ЈОШ ЈЕДНА ПАМЕТНА ТАБЛА ОД ДОНАТОРА ЗА ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

У музеју Стара ливница у Крагујевцу отворена је изложба фотографија „Заборављена историја“, на којој су приказани позитивни примери из српско – америчке историје.
На свечаности отварања изложбе, којој је присуствовао директор, Дарко Димитријевић, уручене су три паметне табле, за две крагујевачке школе, као и за ОШ „Олга Милошевић”. Ову вредну донацију обезбедио је ексклузивни дистрибутер производа „Zastava arms USA“ који је стратешки партнер „Halyard MIssion“.

Изложбу је организовала Фондација „Halyard MIssion“, коју је основао John Cappello, а посвећена је добровољцима из Првог светског рата, као и промовисању солидарности, пријатељства и унапређења сарадње два народа.
Захваљујемо се власнику „Застава оружје“, Бранку Ристићу и председнику фондације „Halyard MIssion“на вредној донацији. Посебну захвалност дугујемо Бојану Драгићевићу који је приликом једне од својих посета Општини Смедеревска Паланка  нашу школу препознао као квалитетног партнера и одабрао нас да учествујемо на овом догађају. Ово је почетак наше сарадње, још једна потврда квалитета онога што радимо и показатељ да смо на правом путу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/jos-jedna-pametna-tabla-od-donatora-za-os-olga-milosevic/