ЈОВАН МИЛЕКИЋ – ПОБЕДНИК ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА

Хуманитарна организација ,,Срби за Србе“ и ове године је, 26. маја, организовала у нашем граду кошаркашки турнир ,,Тројка из блока“, којим су, као и прошле године, прикупљана средства за помоћ једној од угрожених породица. Ове године, сва прикупљена средства намењена су породици самохране мајке Снежане Спасојевић, која сама подиже своја три сина.
Организатор овог турнира у нашем граду је проф. Сава Самарџић, догађај се одиграо на терену Гимназије, било је пријављено преко 80 такмичара, а момци из ТХЦ Фамилије и главни менаџер пројекта Урош Марковић, побринули су се да атмосфера од самог почетка, па до завршног финалног бацања тројки буде заиста подстицајна и за публику и за такмичаре.
У финални круг ушло је десетак финалиста.

Турнир је освојио Јован Милекић, 16 година, ученик другог разреда Гимназије са 26 поена, други је био Антоније Јоцић, а трећи Марко Вукић.

,,Наше мало, за неког је много“ овде је главни мотив, како и гласи један од слогана ове акције, па се надамо да ће и овај турнир, као и сви остали које организује ХО ,,Срби за Србе“ бити нешто што ће наши суграђани, а посебно породица Спасојевић, памтити по спортском духу, заједништву и крајњој хуманости наших суграђана.

Фото Жарко Возић, Милош Савић и Наташа Миљевић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/jovan-milekic-pobednik-trojke-iz-bloka/