ЈОВАНА И ИВАН ИЗ СЕЛЕВЦА ОСВОЈИЛИ ТИТУЛУ ЗА НАЈДУЖИ ПОЉУБАЦ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

Пред великим бројем посматрача и хладном времену, у Врњачкој Бањи је данас по јубиларни десети пут одржано такмичење у најдужем пољупцу.

Такмичење се традиционално одржава на Дан заљубљених и то симболично на Мосту љубави у Врњачкој Бањи.

Побједници, Иван Маричић и Јована Јовановић, љубили су се 42 минута и освојили викенд и романтичну вечеру у Врњачкој Бањи. Они долазе из Селевца, малог места код Смедеревске Паланке и ово им је први пут да учествују на овом такмичењу.

“Јако смо срећни што смо освојили ову награду, било нам је прелепо и верујем да ће наша љубав трајати вечно, и да ћемо и следеће године бити учесници овог такмичења“, каже Јована, која очекује да ће се боље спремити за следећу годину када намеравају да оборе рекорд у дужини трајања пољупца.

У категорији најатрактивнији пар, победили су брачни пар, Љубица и Миљан Прљета из Београда. Најстарији пар долази из Kрушевца, а то су Светлана (59) и Павле Илић (69) који су чак 41 годину у браку.

Најмлађи пар ове године има по 20 година, а то су Ђурђина Радоичић и Слободан Икодиновић из Јошаничке бање, и они су освојили велнес и спа дан за двоје у Врњачкој Бањи.

Иван Трифуновић, директор Туристичке организације Врњачка Бања која је и организатор овог такмичења, рекао је да ће цела ова године бити у знаку јубилеја.

„Ова манифестација је издржала зуб времена. У наредном периоду покушаћемо да је унапредимо. Искрено се надам једној лепој промоцији Врњачке бање на Мосту љубави”, рекао је Трифуновић.

Танјуг

Фото ТО Врњачака Бања

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/jovana-i-ivan-iz-selevca-pobednici-najduzeg-poljubca-u-vrnjackoj-banji/