ЈП ПУТЕВИ СРБИЈЕ УПУТИЛО АПЕЛ ВОЗАЧИМА

Апелујемо да сви учесници у саобраћају буду посебно опрезни приликом вожње и да прилагоде брзину кретања условима на путу, јер се, према упозорењу Републичког хидрометеоролошког завода, вечерас и у току ноћи (18/19.11.2018. године), на југу и истоку Србије, у нижим пределима, на планинама и у централној и западној Србији, очекује стварање снежног покривача, док се у Војводини очекују киша и снег.

Такође, према упозорењу Републичког хидрометеоролошког завода, у току ноћи између понедељка и уторка (19/20.11.2018. године), као и у уторак (20.11.2018.) ујутро у централним и јужним крајевима Србије очекује се киша која ће се ледити при тлу, док се у Тимочкој Крајини киша може ледити при тлу и дуже током преподнева.

У уторак (20.11.2018.) и у среду ујутро и пре подне (21.11.2018.године) у кошавском подручју и на планинама дуваће јак и олујни јужни и југоисточни ветар, на југу Баната са ударима јачим од 24 m/s. Апелујемо да сви учесници у саобраћају буду посебно опрезни на деоницама у кошавском подручју, где се очекују бочни удари ветра.

ЈП Путеви Србије саветује возачима да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут, а уколико се одлуче на путовање, треба да возе опрезно и пажљиво.

Саобраћај се одвија успорено на државном путу I Б реда број 25, деоница Мали Пожаревац – Младеновац.

Молимо све учеснике у саобраћају буду посебно опрезни приликом вожње и да прилагоде брзину кретања условима на путу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/jp-putevi-srbije-uputilo-apel-vozacima/