Početna » KАДА ПОЧИЊЕ ДРУГО KОЛО НАГРАДНЕ ИГРЕ “УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ”? Ближе је него што МИСЛИТЕ, припремите се на ВРЕМЕ!

KАДА ПОЧИЊЕ ДРУГО KОЛО НАГРАДНЕ ИГРЕ „УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ“? Ближе је него што МИСЛИТЕ, припремите се на ВРЕМЕ!

Апликација "Узми рачун и победи" доступна је у Гоогле Плаy и Аппле продавницама

од Паланка данас
0 Коментар

 

Друго коло наградне игре “Узми рачун и победи” почеће на јесен ове године.

Грађани су у оквиру наградне игре до сада послали укупно 127 милиона фискалних рачуна.Слање рачуна је могуће и између два кола, а грађани у просеку и даље дневно пошаљу око 600.000 фискалних рачуна. Укупан број отворених налога је скоро 927.000.

Kако подсећа Министарство финансија, уместо слања фискалних рачуна у ковертама, грађани право учешћа остварују регистровањем рачуна путем мобилне апликације „Узми рачун и победи“, коју је развила Пореска управа.

У другом колу наградни фонд ће бити 10 станова у Београду, а толико станова је додељено и у оквиру првог кола.

Апликација „Узми рачун и победи“ доступна је у Гоогле Плаy и Аппле продавницама. У игри могу да учествују само рачуни који садрже QР код, а друга важна новина јесте да сваки рачун може да буде добитни – није прописана минимална вредност и сваки учесник може да региструје неограничени број рачуна.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани са пребивалиштем или боравиштем у Републици Србији, а процедура регистрације за учешће је врло једноставна.

Након преузимања и инсталирања апликације, потребно је да се направи кориснички налог. Неопходно је унети број мобилног телефона, име и презиме, место, адресу и број личне карте и означити поља која потврђују да је реч о пунолетној особи и да прихвата правила наградне игре и приватности.

Након клика на дугме „Регистрација“, учесник ће на број мобилног телефона добити СМС поруку са кодом који је потребно унети у апликацију и завршити креирање профила. Сваки грађанин, поред свог, у апликацији може да отвори још четири налога примера ради за чланове своје породице што ће олакшати старијим особама и другим лицима којима је потребна помоћ с новом технологијом, да учествују у наградној игри.

„Узми рачун и победи“: Други круг

Друго коло наградне игре „Узми рачун и победи“ почеће на јесен ове године.

ПРВИ KОРАЦИ ✔️Преузмите истоимену апликацију за ваш телефон (Андроид, Хуаwеи, иОС). Након регистрације, на број мобилног телефона стиже СМС порука са кодом који је потребно унети у апликацију ✔️Преко једног уређаја моћи ће да се направи највише пет различитих налога (пет имена и бројева телефона) ПРАВИЛА ✔️Учествујете скенирањем QР кода путем апликације на мобилном телефону ✔️Уколико из неког разлога рачун не може да се скенира, омогућен је унос потребних података ✔️Апликација ће обавестити да ли је успешно унет рачун и неће дозволити поновну регистрацију истог рачуна ✔️Рачун се након скенирања не мора чувати ✔️У наградној игри могу да учествују сви фискални рачуни са QР кодом издати у новом систему е-фискализације ✔️Не постоји минималан износ рачуна НАГРАДЕ ✔️Биће додељено укупно десет станова у Београду, баш као и у првом кругу наградне игреPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept