КАДЕТИ ИСПАЛИ СА ЕП – ОГЊЕНОВИЋ: НЕДОСТАЈАЛО НАМ ЈЕ МАЛО СПОРТСКЕ СРЕЋЕ

Кадетска репрезентација Србије поражена је од Босне и Херцеговине 1:0 после чега је остала без пласмана у четвртфинале Европског првенства у Хрватској.

Изабраници Перице Огњеновића без места међу најбољих осам селекција Европе остали су због гола Имамовића у последњем минуту, али и због лошијег међусобног скора у троуглу са БиХ и Републиком Ирском.

У наредну рунду иде Република Ирска, упркос катастрофалном поразу од Немачке 7:0 и раније од Србије 1:0, а све због тријумфа над БиХ 2:1, односно једног гола више од Србије у том троуглу.

„То је фудбал. Ове дечаке очекуједоста оваквих утакмица у наставку каријере. Недостајало је мало спортске среће. На крају се пласирала Ирска, која је најмањепоказала. Платили смо данак замору и малом фонду играча.На овако тешком такмичењу,у овако захтевном систему, много смо сеистрошили и то нам је недостајало у овој утакмици“, рекао је селектор Огњеновић после пораза од БиХ а пренео је сајт ФСС.

Србија је у Ц групи завршила на четвртом месту са три бода, трећепласирана БиХ има исто толико, као и Ирци, док је Немачка прва са максималних девет.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/kadeti-ispali-sa-ep-ognjenovic-nedostajalo-nam-je-malo-sportske-srece/