Početna » KАKО ДА ПЛАТИТЕ РАЧУН ЗА СТРУЈУ ПРЕKО ИНТЕРНЕТА? Увид у ПОТРОШЊУ можете да добијете у 2 KЛИKА, ВРЛО је ЈЕДНОСТАВНО

KАKО ДА ПЛАТИТЕ РАЧУН ЗА СТРУЈУ ПРЕKО ИНТЕРНЕТА? Увид у ПОТРОШЊУ можете да добијете у 2 KЛИKА, ВРЛО је ЈЕДНОСТАВНО

Kорисници портала могу и безбедно и брзо електронски да плате рачун за струју без одласка у пословнице платних институција

од Паланка данас
0 Коментар

Сви који желе да прате своју потрошњу електричне енергије, или само стекну увид у рачун за струју од овог месеца то могу да ураде и онлине. „Електропривреда Србије“ 1. новембра покренула је нови портал на ком можете онлине да плаћате рачуне као и добијете трогодишњу архиву ваших рачуна.Оно што је посебно истакнуто на проталу је да су накнаде за плаћање рачуна онлине, ниже него у банкама, с’тога коришћењем ових услуга добијате и мали попуст на ваш е-рачун за струју.

Потребно је првенствено да се региструјете на порталу ЕПС, тако што ћете унети е-маил адресу и унети лозинку. Следећи корак је да унесете свој наплатни број и свој ЈМБГ и имаћете приступ својим рачунима.

Kорисници портала могу и безбедно и брзо електронски да плате рачун за струју без одласка у пословнице платних институција, путем система за инстант плаћања (ИПС Скенирај) и платним картицама Дина, Виса и МастерЦард. Накнада по трансакцији је мања у односу на плаћање на шалтерима банака и Поште Србије, износи 28,77 динара и не иде у буџет ЕПС. Регистрација и пријава на портал је једноставна, као и његово коришћење. Грађани на порталу могу да прате своју месечну потрошњу и већ на октобарском рачуну моћи ће једноставно и брзо да виде да ли су и колико уштедели.

Такође, најављена је и апликација за плаћање рачуна.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept