Početna » KАKО ДО 5.000 ДИНАРА ОД ДРЖАВЕ? Пријава почиње ДАНАС, ево ко има ПРАВО НА ЊИХ и како да АПЛИЦИРАТЕ

KАKО ДО 5.000 ДИНАРА ОД ДРЖАВЕ? Пријава почиње ДАНАС, ево ко има ПРАВО НА ЊИХ и како да АПЛИЦИРАТЕ

Kако је раније најавио министар туризма и омладине, Хусеин Мемић, обезбеђено је 100.000 ваучера у износу од по 5.000 динара

од Паланка данас
0 Коментар

Грађани који су заинтересовани за добијање туристичких ваучера за одмор у Србији моћи ће од данас да се на шалтерима пошта пријаве за добијање ваучера.

Kако је раније најавио министар туризма и омладине, Хусеин Мемић, обезбеђено је 100.000 ваучера у износу од по 5.000 динара.Право да добију ваучере имају незапослени, пензионери, старији од 65 година без примања, затим студенти, лица која користе право на туђу негу и помоћ, запослени чије су плате мање од 70.000 динара.

Грађани који су ове године већ добили ваучер, немају право да поднесу пријаву за нови.

Поступак пријављивања је исти као и раније, а из Поште Србије су објаснили да је процедура још ефикаснија, ако се претходно преузме образац пријаве, одштампа, попуни и са пратећом документацијом преда у најближој пошти.

Образац је доступан на сајту Поште Србије, као и на сајту Министарства туризма и омладине. Пошта је осим евидентирања пријава, задужена и за доставу ваучера у виду вредносних писама на кућне адресе корисника, који се о статусу своје пријаве и условима коришћења ваучера могу информисати позивањем контакт центра Поште 0700/100-300.

Почетком године је, у рекордном року, подељено 100.000 туристичких ваучера којима се субвенционише одмор у Србији.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept