Početna » КАКВА ИДЕЈА-КАКО ОД ЈАЈА СА ФАРМЕ НАПРАВИ И ПРОДАЈЕ „ДОМАЋА“

КАКВА ИДЕЈА-КАКО ОД ЈАЈА СА ФАРМЕ НАПРАВИ И ПРОДАЈЕ „ДОМАЋА“

Све чешће на друштвеним мрежама можемо да читамо о малверзацијама и триковима које се наводно дешавају и у нашем окружењу и то свакодневно. Kако сведоче приче разних људи, пијачни продавци нас варају на сваком кораку. Једна таква тврдња шири се по друштвеној мрежи Твитер.Наиме, један Твитераш написао је следеће:

„Био на пијаци сељак из околине Београда који је продавао „домаћа“ јаја. А онда су га разоткрили. Kуповао јаја на кванташу, брисао им онај печат и држао дан два на отвореном да их голубови за*еру. Сељак има три душе – једну напаћену и две покварене“, стоји у његовој објави.

Људи су у шоку кад ово прочитају, јер се упитају шта купују и да ли је оно што купују као домаће заправо – заиста домаће.

„Обична јаја 20, домаћа од 40 па навише. Зарада екстра“, гласи један коментар. „Па како га није мрзело“, питају се људи у неверици.

Иначе, што се тиче јаја, продавци такође користе популаран трик како би она изгледала веће. Наиме, они јаја С величине ставе у мање корпице да би постигли оптичку варку, и тако их приказали и продали по вишој цени.

Извор: Kурир.рсYou may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept