Početna » КАМЕРЕ ЗА ПРЕПОЗНАВАЊЕ ТАБЛИЦА НА ЈОШ ЈЕДНОЈ РАСКРСНИЦИ У ПАЛАНЦИ

КАМЕРЕ ЗА ПРЕПОЗНАВАЊЕ ТАБЛИЦА НА ЈОШ ЈЕДНОЈ РАСКРСНИЦИ У ПАЛАНЦИ

Општинска управа Смедеревске Паланке расписала је јавну набавку за израду пројектне документације, инсталрање и пуштање у рад система видео надзора за аутоматско препознавање регистарских таблица моторних возила и детекцију саобраћајног прекршаја, прекорачења ограничења брзине кретања, на раскрсници Булевар краља Петра првог и Омладинске улице. Процењена вредност овог посла је 15 милиона динара.Систем, како се наводи у пратећој документацији, треба да детектује сваки пролазак возила без обзира да ли је учињен саобраћајни прекршај или не. Kамере треба да буду фиксне и да раде у дневним и ноћним условима. На свакој фотографији возила које је начинило прекршај треба да буду подаци о камерном месту, датуму, времену, јединствени идентификациони број и врста прекршаја.

Рок за достављање понуда је 1. март, а Паланчани су, подсећамо, у лето 2020, објавили сличан оглас, којим је тражено успостављање таквог система на четири локације у граду.
You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept