КАРАЂОРЂЕВО НАСЕЉЕ ДОБИЈА СПОРТСКИ ТЕРЕН

Никола Вучен, председник општине Смедеревска Планака је најавио изградњу спортског терена у Карађорђевом насељу.

Поштовани суграђани,

У Месној заједници Стара чаршија, на углу улица Kарађорђеве и Прве Kрајишке бригаде налази се „Наташин парк“.

„Наташин парк“ је саграђен пре неколико година, на успомену на девојку која је после тешке болести преминула.Њен отац, у знак сећења на преминулу ћерку, заједно са мештанима Kарађорђевог насеља и свих људи добре воље, уредили су простор и претворили га у игралиште за најмлађе. Дали су му име „Наташин парк“.

Поред, поменутог парка, налази се једна Општинска парцела која је затрпана земљом и на том месту је направљена права мања депонија. Осим што, поменута парцела, ничему не служи, а уз то је претворена у депонију, одлучили смо да је приведемо намени. Наиме, у плану је да парцелу очистимо, средимо и тако проширимо „Наташин парк“. На том простору желимо да саградимо спортски терен који ће бити на услузи свој нашој деци.

Простор ћемо направити функционалним и лепшим, а уз то ћемо пружити могућност малишанима да имају свој простор за игру и бављење спортом.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/karadjordjevo-naselje-dobija-sportski-teren/

2 comments

    • Strasilo on 06/02/2020 at 08:34

    Hvala za sportski teren lokalnoj samoupravi al zaista trebalo bi asfaltirati i ulice u karadjordjevom naselju nije jos mnogo ostalo neasfaltirano al jeste najgore stanje puta u celoj palanci.

    • Aleksandar on 04/02/2020 at 21:33

    Hvala preCedniku Vučiću

Komentari su onemogućeni.