Početna » КАЗНА И ДО 1.000ЕВРА! Пазите се овог прекршаја казна ће вам стићи на адресу

КАЗНА И ДО 1.000ЕВРА! Пазите се овог прекршаја казна ће вам стићи на адресу

Од укупног броја откривених прекршаја током појачане контроле саобраћајне полиције, која је била спроведена током ускршњих празника, 50 одсто се односи на прекорачење брзине, што је 7.715 прекршаја.

од Паланка данас
0 Коментар

– Током појачане контроле Саобраћајне полиције која је била спроведена током ускршњих празника, од 13. до 16. априла, откривена су укупно 15.603 прекршаја, за прекорачење брзине 7.715, што је 50 посто од укупног броја откривених прекршаја. За управљање возилом под дејством алкохола 1.029, за некоришћење сигурносног појаса 2.224, а непрописно превожење деце 87, рекао је Златко Беленцан, помоћник начелника Управе саобраћајне полиције, објавио је Блиц позивајући се на писање Тањуга.Појачане контроле саобраћаја до 23. априла

Почела је међународна акција Европске мреже саобраћајне полиције, која ће трајати до 23. априла.

– Међународна акција РОУДПОЛ трајаће до 23. априла, а спроводи се у 30 држава Европе. Акценат је на контроли главних индикатора безбедности саобраћаја, пре свега брзина, алкохол, психоактивне супстанце и појас – рекао је Беленцан.

Најавио је да ће 21. априла бити спроведен „спеед маратон“, то значи да ће се мерити брзина без заустављања возила.

– Власнику возила ће се на кућну адресу доставити писмено да се изјасни ко је управљао возилом у тренутку измерене брзине – рекао је Беленцан.

– Власник је дужан да у року од осам дана по пријему достави писани одговор. Ако то не учини, поднеће се пријава за члан 330 Закона о безбедности саобраћаја, где је предвиђена казна и до 120.000 динара – рекао је Беленцан.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept