– КК Црвена звезда мтс подсећа све заинтересоване, да у понедељак 03. септембра 2018. године, почиње продају сезонских улазница за нову сезону, која стартује 28. септембра утакмицом АБА лиге у Београду (Цибона).И ове године клуб се потрудио на све могуће начине, да олакша продају сезонских карата свим заинтересованима, током 30 дана колико је планирана продаја.Најважнија олакшица осим врло повољне цене је и попуст од 1000 динара, који ће за разлику од претходне сезоне, бити обезбеђен само за носиоце чланске карте клуба „ЗВЕЗДАШ”.

Клуб подсећа, да сви који до сада нису извадили чланску карту, моћи ће без много муке то да ураде у просторијама клуба на Малом Калемегдану, пре него што купе нову сезонску карту и то без додатних трошкова (клуб преузима на себе трошак издавања картица).

Такође, ту погодност могу остварити и основне „Звездаш” картице и картице вишег нивоа (бронзана, сребрна, златна, платинаста и дијамантска) које су појединци обезбедили кроз донације свом клубу. Сви власници „Звездаш” картица ће бити у могућности да на Малом Калемегдану персонализују своје чланске картице!

Све детаље везане за куповину сезонских карата за утакмице у организацији КК Црвена звезда можете пронаћи ОВДЕ.