Početna » КОЛА СУ ВАМ ОШТЕЋЕНА ТОКОМ ОЛУЈЕ А НЕМАТЕ КАСКО ОСИГУРАЊЕ: Шта радити у том случају?

КОЛА СУ ВАМ ОШТЕЋЕНА ТОКОМ ОЛУЈЕ А НЕМАТЕ КАСКО ОСИГУРАЊЕ: Шта радити у том случају?

Страшне олује које су захватиле Београд претходних дана многима су направиле огромну штету – стабла широм града су услед удара громова, али и олујних ветрова, падала по паркираним аутомобилима.Оне који имају каско осигурање штета вероватно није много забринула. Међутим, возачи који немају ту врсту полисе надокнаду штете могу да траже од Јавно-комуналног предузећа “Зеленило Београд”.

“Уколико дође до пада стабла или грана са јавне зелене површине, услед јаких удара ветра, снеголома и сличних временских непогода, и том приликом дође до материјалне штете или телесних повреда, неопходно је да грађани позову ЈКП Зеленило-Београд”, наводи се на сајту овог предузећа.

Записник о штети доноси лично оштећени, предаје га Комисији за процену штете, чије је седиште у Рајковој улици број 15 на Новом Београду, где оштећени подноси и Захтев за надокнаду штете у писаној форми.

“Комисија за процену штете попуњава образац Пријава штете из основа осигурања од одговорности и оштећени се са комплетном документацијом упућује у Акционарско друштво за осигурање које у најкраћем року, надокнађује штету”, објашњавају из овог предузећа.

Важно је напоменути да се надокнада штете врши само у случајевима у којима је узрок штете стабло за које је на основу редовног Програма одржавања надлежно ЈКП „Зеленило Београд“.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept