КОЛОНИЈА 11421 И ЈАСЕНИЦА 2017 У САРАЈЕВУ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНОМ ШАМПИОН ЈУНИОР КУПУ

Експедиције Ш.Ф.Колонија и Јасеница, заједнички снимак за успомену . Снимио:Иван Тасић

Интернационални ногометни Шампион јуниор Куп, одржава се од 13 до 16.јанура у Сарајеву, за малишане рођене од 2007 до 2016.године. Поред такмичења, биће то и велико дружење младих играча, њихових родитеља и тренера. Екипе долазе из Босне и Херцеговине, Србије, Хрватске, Словеније, Црне Горе, Македоније, Шведске и Италије.

Биће одржана и позната Сарајевска фешта за родитеље и тренере Шампион јуниор Купа. Укупно је пријављено 264. екипе, међу њима и пет из Смедеревске Паланке. Колонија 11421 води малишане рођене 2010 и 2011. годиште а Јасеница 2017, малишане 2008 две екипе и 2009. годиште. Организовано аутобуским превозом, одмах после поноћи 13. јануара кренула је експедиција од младих играча, њихових тренера и родитеља.

У путу су имали и мали предах у Вишеграду и искористили прилку да направе заједнички снимак за успомену и до 17.часова, како је организатор предвидео буду у хотелу Холивуд у својим собама. -Обе селекције са Колоније своје утакмице играју у дворанама хотела Хилс, а Јасеница у дворанама на Илиџи. Организатор је већ одредио групе, Јасеница „А“ са 2008 годиштем за противнике има, Вранић, и Хрватске екипе, Шпарту из Загреба и Сплит. Јасеница „Б“ састаће се са, екипом Воја Гачић из Панчева, Неки нови клинци из Београда и Сплитом.

Екипа Јасенице 2009 годиште бориће се са две екипе из Хрватске, Крижевци и Валбадон из Пуле и Фортуном из Мостара. Колонија у конкуренцији 2010 годишта за ривале има, Спортинг Тешњар, Неретву из Метковића и Јоунг Бојс, клуб из Босне. Малишани Колоније 2011 годиште састају се са, Истром из Пуле, Свободом из Љубљане и Сплитом, каже Душан Милојевић директор С.Ц. Колонија, иначе вођа пута.

Вечерас је Конференција за медије, када ће да буду саопштени и парови групне фазе такмичење, утакмице се играју 14.јанура.

Н.Павловић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/kolonija-11421-i-jasenica-2017-u-sarajevu-na-internacionalnom-sampion-junior-kupu/