КОМБИ ВОЗИЛО ДОНАЦИЈА ЗА ПУ „ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ“ ОД МИНИСТАРСТВА ЗА РАД, ЗАПОШЉАВАЊЕ БОРАЧКА И СОЦИЈАЛНА ПИТАЊА

Министарство за рад, запошлајвање, борачка и социјална питања упутило је донацију за ПУ „Чика Јова Змај“ у виду комби возила које ће служити за превоз хране за наше најмлађе суграђане. Ову вест је потврдио Никла Вучен на свом ФБ профила следећим речима.

Поштовани суграђани,

Пут Смедеревске Паланке је кренуло још једно возило у виду донације Министарства за рад, запошлајвање, борачка и социјална питања. Велику захвалност дугујемо Влади Републике Србије као и министру Зорану Ђорђевићу који нам помаже да кроз разне донације и пројекте заједнички што више допринесемо нашој Општини.

Возило ће после бредндирања бити предато Предшколској установи “ Чика Јова Змај“ у Паланци а користиће се у сврху побољшања превоза хране за наше најмлађе суграђане.

Велику захвалност дугујемо Влади Републике Србије као и министру Зорану Ђорђевићу који нам помаже да кроз разне донације и пројекте заједнички што више допринесемо нашој Општини.

Возило ће после брендирања бити предато Предшколској установи “ Чика Јова Змај“ у Паланци а користиће се у сврху побољшања превоза хране за наше најмлађе суграђане.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/kombi-vozilo-donacija-za-pu-cika-jova-zmaj-od-ministarstva-za-rad-zaposljavanje-boracka-i-socijalna-pitanja/