Početna » КОНКУРС МИНИСТАРСТВА ПОЉОПРИВРЕДЕ: Средства за развој руралне инфраструктуре

КОНКУРС МИНИСТАРСТВА ПОЉОПРИВРЕДЕ: Средства за развој руралне инфраструктуре

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде расписало је данас јавни позив за подношење захтева за остваривање права на подстицаје за инвестиције за унапређење и развој руралне инфраструктуре за ову годину.Захтеви за одобравање подстицаја могу се поднети до 17. јула преко платформе eAgrar, односно портала ePodsticaji.

Овим позивом обухваћене су инвестиције у изградњу и опремање објеката, за снабдевање водом, путну инфраструктуру, за складиштење и прераду пољопривредних производа, за канализациону инфраструктуру као и за јавну расвету.

Право на подстицаје остварују јединице локалне самоуправе, које испуњавају прописане услове и уколико се инвестиција реализује у насељеном месту које има мање од 10.000 становника, односно за подстицаје за инвестиције у изградњу и опремање објекта за складиштење и прераду пољопривредних производа у индустријској зони, у насељеном месту које има 10.000 или више становника.

Висина подстицаја се утврђује у процентуалном износу од вредности инвестиције, а по једном јавном позиву може се добити највише 100 милиона динара.

Извор: ТанјугYou may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept